SAAB HEJDÅ!! äntligen!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6314514.ab

Det var verkligen på tiden att detta hände. Varför?
  • Ingen som vill köpa bolaget.
  • Bolaget har inte gått med vinst i över tio år.
Tråkigt för alla arbetarna som är anställda på bolaget. Hoppas ni kommer på fötterna igen!


>> Men detta som jag tar upp nu är förbaskat anmärkningsvärt:

"Tack alliansen, nu får vi pröjsa 10 miljarder om året för den kommande arbetslösheten. Istället för att ta hem Saab o försöka vända företaget, och stå ut med 1 miljard eller 2 i förlust nåt eller ett par år. Snacka om att vanvårda skattebetalarnas pengar."

"
Det är ju för j****t , det kan vi tacka Olofsson, Reinfeldt och Borg för. Regeringen har sålt ut halva Sverige och andra halvan har dom lyckats sänka själva."

... Dessa jädra idioter. Jag hjälper hellre till med att betala för bidrag på 10 miljarder kr istället för ett bolag som dessutom aldrig gått med vinst och som äter pengar till ingen nytta. Bidrag får vi ändå betala vilket fall som helst. Det är ingen som kommer undan bidragsbetalningen.

Sorgligt tycker jag när man skyller exakt ALLT på regeringen och att det är deras fel till att det inte fanns någon köpare. Som jag nämnt tidigare på bloggen så har denna regering haft det hett bakom öronen just på grund av den globala finanskrisen. Man kan inte bara ösa in pengar till ett bolag, bara för att det går dåligt. Ska vi göra så mot alla företag som finns i Sverige då med?? Just för att vara riktigt jämställda?

>> Säger bara en sak till dessa människor:

WAKE UP AND SMELL THE COFFEE, MR!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0