Nu är det dags för Jul


Vill börja med att önska alla, ett God Jul & Gott nytt år.

 


Då var det dags igen!

Julen är här och kylan har slagit ner över Göteborg som en bomb. Sex minusgrader är kanske ett bra täcken på att vi i Göteborg får snö. Som ligger kvar ett bra tag framöver och som inte försvinner direkt så fort det blir regn. För det har vi fått stå ut med nu i flera år nu.

Blir så trött med att det blir rena rama Mallorca-vädret här på vintern. Kan inte tomten lyssna på våra önskningar och punga fram till snö ur fickan och dela med sig till oss som bor i Göteborg?! För jag önskar mig hellre snö som varar fram till januari än en mängd julklappar som säkert kommer ligga i en fin hög i källan om några år.

Vi får helt enkelt ta till vara på tiden när snön väl kommer och bita ihop och trotsa den bittra kylan som gnager på en.



Kan tipsa om man vill koppla av fullständigt till jul, så är det bara att slå på TV4 och spana in sagan om ringen-trilogin.

>>

Jag kommer att slå på tvn i jul
när det är Kalla Anka som vankas på tv. Förväxla detta inte med Anna Anka.

Att titta på Kalle Anka varje år är en tradition som är ganska sjuk. För varje år så är det ju exakt samma avsnitt som visas i programmet och fortfarande så älskar vi ju att kolla på Kalle Anka. Men det är inte samma stämning som när Arne Weise lämnade tv-tronen. Ingen kommer kunna slå honom.

Men detta är ju inte allt som händer på jul. Man ska ju fira den med familj eller nära och kära. Äta sig fläskfet, få bete sig som en riktig tjockis för en dag. Sen blir det julklappar och annat smått & gott.

Det var allt jag hade att bjuda på tillsvidare.

OBS: Sju dagar kvar till julafton!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0