Att man inte kommer fram till något om klimatet

http://www.aftonbladet.se/klimathotet/article6310846.ab

Det är skamligt att dessa ledare från dem stora nationerna inte lyssnar på resten av omvärlden. Själv så tror jag inte att klimathotet är så akut ännu, det kanske är så dessa ledare också tänker. Men vad vi alla vet så kommer vi straffas i längden om vi inte satsar på effektiva lösningar nu och inte om tjugo år. Det kommer dessutom krävas stora resurser. Som vi dels har om alla staterna samarbetar och öppnar upp plånboken lite mer.

Kapital finns, men inget engagemang eller någon vilja verkar synas!

Hur svårt ska det egentligen vara?

Erbjud dem fattigare länderna i Afrika med solceller. Med detta så kan dem med den gröna elen, få rent vatten, el till sina bostäder, skolor och mycket annat. Man kommer få bättre villkor när det gäller jordbruk och överlevnad. Visst det kommer bli väldigt dyrt i början med produktionen, men börjar man massproducera varan så kommer priserna så småningom gå ner.



Man behöver inte bara ställa solceller i Afrika. Utan kan också placera dem i Australien, Asien och i Nord-Amerika.



Det finns så många möjligheter och det finns verkligen tid och pengar för det! det är bara till att agera och tvinga fram lösningar. Alla länder behöver ju inte vara med från början. Bara det finns något land som gör börjar först.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0