Alliansen tappar väljare enligt en färsk sifoundersökning!




Foto: SCANPIX ARKIV

"Mona Sahlin kommer
att bli statsminister om det ser ut så här, utan att ha gett några besked om vad hon vill med Sverige och utan att ha förberett någon gemensam politik", säger Fredrik Reinfeldt som förutspår att riksdagsvalet i s
eptember nästa år kommer att bli en folkomröstning om arbetslinjen.

I en Sifomätning
som presenterades på sönd
agen leder oppositionen stort och skulle få egen majoritet vid ett val i dag. Enligt Sifo får S, V och MP 52,2 procent mot alliansens 40,8.

Socialdemokraternas ledare Mona Sahlin vill inte fästa för stor vikt vid opinionsundersökningarna, men hon tror ändå att de kan markera något nytt.

Källa: di.se

Tråkigt att det ser ut såhär i nuläget. Jag hade hoppats på en förbättring från väljarnas sida. Men jag hade antagligen fel. Det här är på grund av att det beslutas en mängd tuffa beslut just nu, där väljarna inte direkt ger regeringen en chans till förändring. Utan låter sig luras av massmedia som matar dem med information, som ligger parallellt med domedagsteorier. Jag säger inte att allt står i media är dåligt, men någonstans får man som individ faktiskt dra sin gräns...

VAKNA UPP svenska folket!

Tänk efter innan. Det är inte regeringens fel att vi
fått en global finanskris. Som skapat en så hög arbetslöshet i Sverige, länderna inom EU och i USA. Det är inte den nuvarande regeringens fel, att Socialdemokraterna (år 1994-2006) dolde människor utan arbete. Genom att förtidspensionera dem, och på så sätt skryta om att dess regering höll nere siffran på arbetslösa.

Visst, allt som alliansen har gjort under deras mandatperiod har ju kanske inte gynnat alla väljare... ännu.
Men ge dem i alla fall en chans till. För oss och för Sveriges framtid!

God natt allihop


< Johan Lundin >

Kommentarer
Postat av: Bobaladji

Word up!

2009-12-15 @ 00:05:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0